Kære gæster
Slip for besværet og lad os stå for nytårsmenuen til dig og dit selskab.
Menu 1.
Forret :
Ristede Tigerrejer
med crudite af fennikel, hj.bagt brød og smør…
Hovedret :
Oksemørbrad stegt med urter provence,
hertil kraftig sky sovs og timian stegte kartofler..
Dessert :
Kold pandekage med fyld af appelsincreme og
hertil frisk frugtjus.
Pris 298 kr pr person
Menu 2
Forret :
Varmrøget laks med citronpebermarinade
Serv på salatbund, hj. bagt brød og smør..
Hovedret :
Helstegt kalvefilet med ovnbagte vinterurter,
timian stegte kartofler og rødvinsauce..
Dessert :
Chokolademousse pyntet med flødeskum og
frisk frugt..
Pris 269 kr pr person
Maden skal hentes ml kl 14 – 15.30
Manuel vedr opvarmning medfølges.
Menuen betales ved bestilling og senest den 30/12.
Ønsker i evt. menuen leveret kan dette aftales mod et kørselstillæg.
Bestil på tlf.nr. : 20 84 32 10
55 37 32 32 eller 26 27 02 37